Cestou z práce
Anotace: Autor- jentak sedim a pisi
28.1.2009 22:20
Autor- jentak sedim a pisi
Je večer
tma přišla
a nočním Brnem
jedu domů
v ruce mobil
a jentak si básním
a píši co mě napadá
co srdce mi řekne abych psal
jsouto jen myšlenky které mám
ale jsou mé
po chvilkách se ohlédnu
a z okna busu vidím
ten městský život
a co se kolem děje
vzadu sedím
a větší rozhled mám
atak sedím a jedu dál
tím nočním Brnem
tím krásným městem
co mám tak rád
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, carodejka, Tacca, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)