Jsou jen hrdinové
Dívá se na hvězdy
možná jim zavídí
malí princové
přece nepláčí
když ve hvězdách
se proletí
jen prokletí
své příští chvíle
snům si přikládá
chvíle které jsou pro děti
v malém objetí
úsměvy křičí
KŘIČÍ NEBO PLÁČÍ
pláčí nebo křičí
a jen jejich odlesky
jsou objevitelé
na cizí planetě
co slovo ničí
Jsou ještě Princové
Jsou ještě Hrdinové...?
Přečteno 290x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, floreciente, divoska_jaja, Quigleika, labuť, Juraj Hrom, Psavec, Mbonita, Bíša, bejbyyyy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)