Klavírní sonáta
Anotace: V tichu zazní melodie z daleka.
Proč prsty občas neposlouchají?
Skonal po dlouhých minutách hraní.
Utíkají jako děti,
kde se jak po hřišti chvátají
Kam sjíždějí prsty?
Odshora - do vroucích basů.
Mozart, Turecký pochod
sjíždějící noty
po kopci nahoru a dolů.
U zapadajícího slunce
a vesnice
zakončil pochod.
Chopin, Impromptu Fantasie
sjíždějící noty
jak vlny radosti a smutku.
Prsty po minutách utichly.
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Lady Carmila, mavi
Komentáře (2)
Komentujících (2)