Sedmero něčeho
Anotace: pro jednou něco psáno bez deprese
za sedmero horami
bardův hlas zní
za sedmero řekami
o lepším světě sní
za sedmero lesy
stojí skvostný hrad
tam kde král pořádá plesy
na ně princ chodí tancovat
za sedmero moři
les elfů díky válce hoří
za sedmero potoky
starý mág si léčí otoky
za sedmero propastmi
stojí bordel neřestný
za sedmero bolestmi
čeká prý ráj pověstný
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G., Bíša, mavi
Komentáře (1)
Komentujících (1)