Maminko
Anotace: Napsáno mamince k narozeninám
K tvým dnešním narozeninám, přeju ti moc zdraví, štěstí
tahle krásná kytička tohle věstí.
Jsi maminka nejlepší, ostatní jen třeste se,
jen ty mě vždy utěšíš a s problémy pereš se.
Věz že vždy budu stát při tobě, budu ti krýt záda,
teď však chci ti jenom říct, že tě mám moc ráda!
Přečteno 618x
Tipy 2
Poslední tipující: j.c.
Komentáře (1)
Komentujících (1)