co je to štěstí..
možná snad otřepaná fráze...
muška jenom zlatá..
nekoupíš ho ani draze..
však každého z nás potěší..
když pohladí ho svými křídly
a pak zahřeje na duši
když v srdci jednou za čas
bez nájmu...
nám bydlí .))
07.11.2005 16:36:00 | Bean
Jako kdybych tušila adresáta...kdybych mohla, tak přidám se...ještě víc přibude na kráse...
07.11.2005 10:27:00 | Hančí
Když takto kytičku k nohám jí položíš,
ve zkoušce přátelství navždycky obstojíš...:o)
07.11.2005 10:16:00 | Guču
Ty, která máš víc než srdce na dlani,
za vše, co dáváš, přijmi díky...
v podobě lásky, která přivádí
k tobě ty nejšťastnější okamžiky...
07.11.2005 10:05:00 | Cecilka