Anotace: /romantická ze života/
jen na chvíli dýchat jako mraky
a rozpadnot se láskou taky
být zmrzlinou co stéká po tvých rtech
a radovat se jako první tvora vdech
jsem hvězda co plní přání
a nemá o tom kolikrát ani zdání
teď zrovna píšu tajná přání
polibky svými do tvých dlaní...
17.07.2009 18:08:00 | Lady L