Anotace: Jsem, jaký jsem.
Pěkná básnička. Rozdávej radost a úsměvy. Děti plné radosti jsou kouzelné.
02.08.2009 12:00:00 | Pevya
Závidím ti, že víš co chceš...
Tak jdi a rozdávej radost...tip. začni úsměvem..když půjdeš po ulici a na každého se budeš usmívat tak nejméně každý 3 který tě zachytí pohlede se usměje nazpátek...včera jsem to zkoušela..hrozně pršelo a bylo to fajn :-)
16.07.2009 12:34:00 | Lady Carmila