Mé gymnazijní domovině
Z gymplu mě vyhnali!
Z matčina klína!
"Starej se o sebe," u zkošek spílali,
"holoto líná!"
A tak jsem ve stavu zavrhlých vyhlášek
napsala pár pokusných přihlášek.
Pak jsem se učila- ač oči se klíží,
nesměla přestat- den D se blíží.
Jsem smolař od mala,
na chvíli vypnu,
nač hlavu bych lámala?
Radši si typnu.
Potom jsem čekala na rozsudek školy,
předběžně z ostatních dělala voly.
Nepříjmout právě MNE-to jde jen stěží!
A to je prim, o to tu běží.
V dopise:"přijata"
a tím to hasne.
Ne, nejsem dojatá,
bylo to jasné.
A že má troufalost je trochu fádní?
Jsem VYSOKOŠKOLÁK a to je hlavní!
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Myrja
Komentáře (6)
Komentujících (4)