...
Anotace: zase jedna noční...
Najít se v zátiší duše
co neslyší výzvy...
klid k obejmutí
ticho v pochopení
výzvy k uchopení
S pokorou králů
přijímat klišé
životních ran.
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)