Cesta álejí
Lipová álej vede k zámku,
láká na hezkou procházku,
v korunách včelky bzučí,
květy omamně voní,
na konci áleje,
snad tři sta let zámek je,
okolo zámecká zahrada,
hned je lepší nálada,
nad zámeckou věží,
malé mráčky běží
a mezi nimi sluníčko.
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, Juraj Hrom, stravla, Gudula, T-Mac, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)