nespavá...
po cestách
pravé a levé ruky
procházím
na tajné misi..
prohnilé město
ovládané násilím
prorostlé mocí
v době kouřící krve...
nemůžu spát
kladu pasti
na plastické krysy...
zdi svastikami
pomalované...
umíněnec
pohřbený pod ruinami
manipulované masy
dohašující další z požárů
na srdci...
v lásce
ztráty nikdy nejsou
dost veliké...
hledám místo
někde uprostřed
v minovém poli..
kolem se vznáší
oblaka rudého dýmu
a
uprostřed trosek mýtů
lidstvo zrychluje
k obratníku věků...
Přečteno 345x
Tipy 34
Poslední tipující: Juraj Hrom, divoska_jaja, hašlerka, Indigo, kroužek, Holis, maliska, Kapka, spare, Churry, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)