Sám sobě stinem....
Anotace: /je to o někom,jen nevím jestli to nejsem já..../
Když na Tebe svět křičí
a dveře od něj závíráš,
všechny cile jsou v dálce,
jen je potkáváš....
na oltář světa pokládáš
poselství své viny,
že příjdeš do řečí,
vůbec neváháš.....
nikdy nejsme sami,
vždy jsme něčí,
potkat se tak s Vámi,
mlčet přiliš lehce
a v tom davu, jen
sám sobě stínem.
Přečteno 370x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Agniezka, s.e.n, divoska_jaja, NikitaNikaT., Tanzania, Quigleika, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)