Máš celkem jasné myšlenky ve svých verších, možná bych trochu ubrala na "vysvětlivkách" a nechala čtenáři prostor pro domýšlení - nemám patent na rozum a nejsem odborník, komenty píšu spíše citem, protože tak přebírám čtené texty. Líbí se mi krátká linka tzn. že píšeš jasně a krátce, ale někdy bych si možná trochu víc pohrála se slovíčky. Piš klidně dál, jak jsi zvyklá, pokud Ti to vyhovuje a pokud se to líbí. Díky za přízeň, snad bude i po mých komentech.
16.10.2009 13:11:00 | Harr