Varování
Varovat chci Tebe, je černá noc
Varuji sebe v bílý den
Varovat chci tě moc a moc
Varovat sebe, měla jsem sen
Sen plný bolesti a hříchu
Mám z toho špatný pocit
Měl si v něm přeraženou míchu
A já prosila Boha abys procit.
Nepodařilo se, ty jsi zmizel
Samotnou si mě tu nechal
Mám teď z toho v srdci svízel
Proč? A kam? Jsi pospíchal
Já ti u rakve klečela
Zem jsem v rukou svírala
Trápila se, brečela
Slzy z tváře stírala
Co jsi zlého udělal? Hloupě jsem se ptala
Bez sil jsem se zhroutila
Jen s pomocí vstala
Má duše jak igelit v ohni se zkroutila
Potom i já odešla jsem k tobě
a pak šťastná blíž ti
v černém ležela jsem hrobě...
Ale jen sen to byl, noční můra
Sudičkám se v rukou míjí
ještě dlouhá šňůra
Doufám, že budem tady ještě chvíli
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, bejbyyyy, stravla, destovecka, Íá, Hazentla, Psavec, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)