Anotace: "Mění se: situace, chování, zdravotní stav, číslo účtu, nálada. Neděste mě jistotou, neměnte mě..."
Zrýmovaný dost dobře, téma zajímavé a napadá mě u toho, jak by asi zavoněla tebou zpracovaná nějaká světlá tématika.
02.09.2009 22:28:00 | René Vulkán