Nelítostný mramor
Ticho mě tlačí na ušní bubínky
Kdyby zdi mohly zpívat
Věděly by o čem vyprávět
Slova písní
Jež se zrodila z dějin okamžiků
Krok za krokem
Ploužím se po ztichlé chodbě
Téměř cítím tu bolest
Bolest snů zašlapaných do bílého mramoru...
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)