Text
Už došel papír
a tužka dopsala,
co bude dělat ta
jenž psáti chtěla?
Zapomene svůj text
a nebo si jej vryje do paměti?
Či snad zapíše jej zkrvaveným nožem
do zad své oběti?
Bude se omlouvat a nebo litovat,
bude se bát, či vyhrožovat?
Komentáře (0)