opravdu originální stavba...víc jak jedno ST.
Protože to co přeješ na Beton a všem...je z Tvého srdce postavené!
19.07.2009 10:17:00 | Tanzania
Betonová láska vydrží všechno. Na beton! Jedna z mých prvních plastik bylo betonové srdce s boulemi na tričku a s Venušiným pahorkem. Nakonec jsem ho neměl komu dát, tak teď je zazděné v kapli hrádku Vokáleč.
18.07.2009 11:46:00 | Zasr. romantik
Betonová láska vydrží všechno. Na beton! Jedna z mých prvních plastik bylo betonové srdce s boulemi na tričku a s Venušiným pahorkem. Nakonec jsem ho neměl komu dát, tak teď je zazděné v kapli hrádku Vokáleč.
18.07.2009 11:46:00 | Zasr. romantik