Vlčí sen
Anotace: ......................
Vlčí sen
divokého léta
jen letět s tebou
na křídlech fantazie
chtěl bych
rudé šaty
rudé květy
tvá nahota
v prázdné mapě
starého obrazu
vůně medoviny
rohy zní
lov nás volá
les se probouzí
bouře se blíží
rozvodněná řeka
na mléčné galaxii
hledám tě
v tichém lese
kde kapky padají
na tvé oči smutné
jsme vlci snů
kteří se toulají
hledají se……….
Přečteno 307x
Tipy 28
Poslední tipující: Laivindia, Denael, Kristine Clary-Aldringen, labuť, Mbonita, Bíša, hanele m., Květka Š., Lota, Tacca, ...
Komentáře (2)
Komentujících (1)