Lunou osvícená
Anotace: Na té Luně něco je...
Měsíc se ovinul černou tmou,
v noci se potkávám s touhou Tvou.
Lásku já poznávám skrze Tvé srdce,
chci se k ní modlit jak muslim v mece.
Slza mi omývá mou černou část,
chtěla bych se už jen tak pást.
Vím, že je bláhové něco si přát,
asi je nejlepší všemu se smát.
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, Holis, T-Mac
Komentáře (0)