Žena
Anotace: čemu se žena podobá
Žena je akord, souhra tónů
barevná paleta
podobná sopce, meteoru
pohraná štafeta.
Žena je vůně ukrytá v růži
flakónek parfému
znaménko krásy na mé kůži
kapička rosy na mém rtu.
Žena je slunce, kumul mraků
hvězdnatá obloha
podobná louce rudých máků
a ďábel od Boha.
Přečteno 419x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kočka, enigman, Sleepwalker, vodnař, Bíša, Holis, kroužek, Paulín, branwen, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)