klikyháky...
tápu
a tak jsem vylil kyblík barvy na povlaky
pročesal myšlenky
zamotaného rozumu
a s obarveným hřebenem fantazie
ťapu po schodech do minulosti
spustit se řečištěm
k pramenům
vstříct ústí budoucnosti...
je zima
víly oblíkly oblaka
brousím si Longinovo kopí
kominík v pyžamu
s černým peřím
za kloboukem
na komíně…
jsem ztuhlé světlo
možná tě nevidím
ale ne proto že by byla tma
ale protože jsi tak jasná
má Luxféro
přineslas mi teplo
a já jsem vlastně uvnitř tebe
v pyramidě...
pojď si hrát
budem se smát
malovat klikyháky
a zapalovat lýtka líčky
v polárních temnotách těl...
nezkrotní akrobati
na prádelních šňůrách časů
v baletu po špičkách jehel...
Přečteno 381x
Tipy 53
Poslední tipující: Juraj Hrom, shakespeares, zelená víla, divoska_jaja, hašlerka, Indigo, kroužek, Holis, staruska, zvířenka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)