Už tady přemýšlím hezkou chvíli....pro mne dílko vynikající...myslím,že si na něj už vždy v určitých životních situacích vzpomenu!-D))
27.07.2009 20:22:00 | střelkyně1
Dítě - plíny, a my klíny...
Co ta báseň vypráví??? Myslíš klíny do hlavy?
Nebo klíny v půli těla? Na to jsi ty pomyslela???
Důmyslná báseň celá, ruce v ohni, když jsi měla...
Paci, paci pacičky - zachraň sobě ručičky,
aby mohly makat - zkrátka: házet mince do prasátka :)))
19.07.2009 16:27:00 | Veselý Drak
Tanzanie, ty jsi filosofka. ST Ti patří právem, ač jistě ceníš jiná svá dílka výše než toto.
19.07.2009 00:51:00 | Zasr. romantik
Tanzanie, ty jsi filosofka. ST Ti patří právem, ač jistě ceníš jiná svá dílka výše než toto.
19.07.2009 00:51:00 | Zasr. romantik
"Dítě když brečí..Vymění plíny / Velký když brečí..Vymění klíny" - to je prostě bomba!! Celé je to takové sympaticky vyvážené :-)
18.07.2009 12:33:00 | ziriant