Otázka a odpověď
Tak už mi prosím odpusť,
anebo zatrať,
neboť jen Ty vše smíš...
Jen Ty znáš řešení
a odpověď...
...odpověď na otázku,
zda ještě někdy
můžeme být MY...
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)