No, já myslím že je rozhodně dobře, že tu s námi jsi :) a to nadání.. to ty přece máš :)
22.08.2009 02:50:00 | Sýkorka07
Mám pocit, že v těch pár řádcích se nadání skrývá, takže s chutí do toho, já těším se na další dílka a stejně, jako ostatní... Vítám Tě! :o)
18.07.2009 19:16:00 | labuť
Vítej na Literu! :) Myslím, že nemáš tak úplně pravdu. Máš nadání a tahle básnička má i skvělý nápad! Takže ST! :) A jen tak dál :)
18.07.2009 14:41:00 | Anne Leyyd