Prostě to je...
Anotace: ..taková krátká blbost
je utopený vodní kruh
je motýlek, co ztratil hlavu
je polonahý polobůh
je o půlnoci singl v davu
...nese to pořád sám...
Jen, Bože, dej
ať v příštím životě
až zas bude výprodej
není jen kůl v plotě...
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Markéta G., Házté, Mbonita, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Jitinka, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)