Máš upatlanou bradu
Anotace: vášeň z městských sadů
Na louce rozkvetlé
poseté kvítím
ach ještě cítím
tvůj horký dech
pak útěk po schodech
z městský sadů
mělas upatlanou bradu
od polibků
a trávy ve které si ležela
zprvu si nechtěla
potom si mlčela
tak tajuplně
jako nikdy předtím
žádná jiná
tvé oči se usmívaly
na mě a přece jinam
a na hlídače co tam hlídal
na jeho hůl
hrozící do nebe
chtěl jsem být ještě u tebe
ale museli jsme utíkat
každý na jinou stranu
máš upatlanou bradu
chtěl jsem ještě říci
ale tys nebyla
jako když sfoukne svíci
marně tě léta hledám
kam zmizelas
otázku si kladu
vždyť chtěl jsem ještě říci
máš upatlanou bradu
Přečteno 331x
Tipy 28
Poslední tipující: Dorota Nejaká, PIPSQUEAK, teď už nikdo, enigman, Sleepwalker, šuměnka, Bíša, Štěpina G, Holis, kroužek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)