Můj domov
Anotace: Žiju sám, jenom to, povím vám...
Tohle je moje doupě
Cítím se v ním tak hloupě
Ale co s tím nadělám
Když jsem na světě sám
Jen tu tak ležím
A v myšlenkách za tebou běžím
Po dechu lapím
Proč se tak trápím?
Ležím dál a jen tak medituji
Skončím – vstanu a z radosti poskakuji
Zakopnu a spadnu
Nehýbu se a vadnu
Spím a sním
Že jsem hloupý, vím
Zvednu své tělo
Přemýšlím jestli to smysl mělo
Otevřu okno a z desátého patra
Z tmavého baráku, co tak chátrá
Vidím špinavé okolí
Ach, pohled bolí
Tak radši zalezu do své díry
Do bytu, který je přece jenom milý
Svůj vlastní svět tam mám
I když tam žiji sám!
Komentáře (4)
Komentujících (2)