Lísteček
V tichém vodním víru,
lísteček uniká,
nezná vody míru,
uniká do nikam
hledá tam štěstí,
hledá tam lásku,
dojde na náměstí,
spatří tam krásku
ukrytou ve stínu zámku,
který v růžích spí,
zatlačí zpět její slzy na kahánku,
co tak moc jí v očích lpí
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, m-maybe
Komentáře (0)