Zasněná
Anotace: dál už si každý sněte podle sebe:-)
V údolí kde vítr tiše tápe,
pohlédnu k nebi a nadechnu se,
ucítím jak z mraků déšť už kape,
pár kapek na tváři mě povznese
hladí můj obličej ukryt v tichu,
v tichu světa kde můžu klidně snít,
světě kde děláš vše bez ostychu,
můžeš tady jak se ti zlíbí žít
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Mounkey, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)