Složil jsem píseň
pro člověka co mluví
mluví pokojně
mluví klidně
přeskakuje slova
a věty
odstavce
až zbyde jen ticho
mlčení.
Trapné mlčení jeho
co nezná, co neví
co snad ani nemůže?
Chodí kolem dokola
stolu a hledí
na jídlo co voní
a chce ho
chce se
a nemůže.
Zapomněl na to slovo...