Utopie pod deštníkem
Anotace: jako díky té slečně, se kterou se dýl znám než neznám (až mě to děsí), té slečně, kterou mám ráda, i když to tak občas nevypadá
Pološero nad neslazenou kávou
Bez mléka
S kapkami v hrnku
Co chladí ruce
V sevření
Slova na schodech
Nohy v průvanu
Zmáčený plivač ohně v očích
Který hřeje podrážky
Legionářských sandálů
Když miluju tvůj smích
U stolu se zeleným ubrusem
Stojáci v řadě
Podium bez hráčů
Skládání fotek přes sebe
Tolik nových tváří
Tolik uznání
Tolik puntíků
Co můžeme vyměnit
Za puntičkáře
Ocelově šedé nebe na papíře
Lepkavé dlaždice
Hlasité šlápoty v tichu
Štípance v nádobě na déšť
Utopie pod deštníkem
Který nenávidí vodu
Protože se mu chce být špinavým
A zlámaným v koutě
Vedle nohou v průvanu
Kapajících kapek
Do hrnků s kávou
A rozhovoru dvou nedospělých holek
Co myslely
Že dospějí
Až budou pít kafe, číst noviny a kouřit doutníky
Přečteno 388x
Tipy 27
Poslední tipující: Linda Etschyick, Anewue, zelená víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, Lukáš Rymeš, jedam, WAYWARD, stmivani.na.lepsi.casy, Thesssinka, LaVendel, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)