Měsíční muž
Zkřížené cesty osudem
tak křehké putování
v tichoucí noci se studem
jen síť z pavučin
bez zastání
pár vepsaných slov
mezi prsty dlaně
touha po procházce
mezi hvězdami
stopy noční oblohou
nad hlavami mizící
jména květin
v polštáři kopí
hrany smáčené krví
vzpomínka mezi
tisíci
možná že
jen tak okolo sebe
projdeme jak slunce
vedle měsíce
a až se jednou najdeme
hvězdám dáme jména
do dálek se projdeme
tam
kde vlk při úplňku sténá
na struny lásky
tisíckrát a na duši vrásky
co máš tak rád
měsíční muži
v očích s
rozlitou tuší
nikdy a přece
napořád
Přečteno 249x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, enigman, Psavec, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)