Úvahy zvláštní, ba co víc!
Mladí jsme, nebolí nás nic,
dobro je všude k dostání,
nic nechybí nám pro žití,
co k tomu ještě říct?
A všechny plusy mládí,
tak proč se rmoutit nad něčím,
co zavání až trápením
a ještě kdoví čím..?
Zajímavé přemýšlení - takové se ST cení
19.07.2009 15:47:00 | Veselý Drak