Trůn
Anotace: ................
Na starém trůně
havran starý sedí
na smrt nevinné
s úsměvem na tváři posílá
jednou ho kletba dostihne
z pekelného stromu
jablko na zem spadne
had omotá nevinnou pannu
jeho milovanou dceru
ztracenou v tajemném lese
boží oči
vidí
že všechno zlato není
co se třpytí
královská koruna
na prach
se rozpadá
šílenec na trůně
jen sedí
svět kolem něj
na prázdnotu se mění
za hříchy
které způsobil…….
Přečteno 290x
Tipy 26
Poslední tipující: Laivindia, Markéta Hl., Elza511, hašlerka, Mbonita, Psavec, labuť, Tanzania, 6thSun, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)