Možná že mně něco může překvapit, ale zažil jsem toho doposud víc, než každý průměrný člověk v mém věku, nevím jestli to je dobře nebo ne, ale každopádně je to tak...
09.11.2005 17:17:00 | D.Angel
Možná že mně něco může překvapit, ale zažil jsem toho doposud víc, než každý průměrný člověk v mém věku, nevím jestli to je dobře nebo ne, ale každopádně je to tak...
09.11.2005 17:17:00 | D.Angel