devátá
Anotace: Kočka devět má životů, Viktor Dyk devátou vlnu...
Kočka devět má životů
(Viktor Dyk devátou vlnu)
Osm smrtí je zadarmo
Devátá za plnou cenu
Osmkrát zemřít a vzbudit se
Osmkrát lásku ztratit
Osmkrát znovu ji naleznout
Podeváté nesmět se vrátit
Proto kočky, zvlášť černé
Zůstavají věrné
Devátému pánu
A i když v noci chodí pryč
A nikdy neberou si klíč
Stejně se vrátí k ránu
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Dekadence, fidgetypoet, Isquieasuus, Bíša, Slečna z konce duhy, Marfuša, hašlerka
Komentáře (3)
Komentujících (3)