Přeměny
Anotace: Opět jedna starší...
Měla jsem Ti říct,
že se už nechci měnit.
Dnes jsem se po tisíceré
narodila a
zítra čekám na smrt.
Měla jsem Ti říct,
že neumím už nic
z toho PŘEDTÍM.
Moje opotřebovaná
metamorfovaná
duše
prostě bolí.
Měla jsem Ti to říct
a místo toho
jsem se zase změnila.
Kvůli Tobě.
Abych zapomněla.
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: Markéta G., jedam, divoska_jaja, Agniezka, Bíša, Jana M., NikitaNikaT., Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)