Had
Anotace: ... hřál jste si někdo někdy hada na prsou ?
Není radno si,
hřát hada na prsou,
jedové zuby
zradu ti přinesou.
Studené tělo
hřeje se, hřeje se,
už pikle kuje,
navenek směje se.
On nemá srdce,
zradě se nevzpírá,
tvou láskou sílí
a tu svou předstírá.
Varovně zasyčí,
dává ti znamení,
nevíš co ukrývá,
než kabát vymění
Bere ti lásku,
tváří se nevinně,
než shodí svůj kabát,
pevně tě ovine.
Otevři oči,
probuď se člověče,
jedem tě opijí,
život ti uteče!
Komentáře (0)