Hej, barmane
jsem jako konkubína
jež zvadla jako kytka
tak nalej rychle vína.
V které z těch lahví
co jsou zde vystaveny
najdu zas krásu
a vnady lepé ženy??
Tak dej mi láhev
v níž jiná tekutina
bych v hrdle zalila
žár, který pohasíná...
30.09.2009 15:03:00 | šuměnka