u.r.n.a.
Anotace: Univerzální Rozhled NA...
v zásaditém prostředí
kde se chudozubí zuby chlubí
/přitom nedovedou
propojit myšlenku s hmotou/
za zajištěnými dveřmi
tam na prahu stojí
a nikdo ho nezve dál...
asistent smrti
pod nánosem rzi
s odjištěnou násadou
co se přihlásil do komparzu
zbořit chrám neúčasti...
projít katarzí...
i v hloubce
temných a ledových vod
může existovat pestrý život...
například?
průhledné želé
ve tvaru prasátka
nebo mořská okurka...
a návod k použití?
mít nápad...
rozpustit se v samovaru
rozptýlit se do prostoru
a v linii okolností
dějových zvratů
i souvislostí
být vždy člověkem..
pro každý případ...
Přečteno 393x
Tipy 40
Poslední tipující: hašlerka, Juraj Hrom, divoska_jaja, Kapka, Indigo, fab four, kroužek, Holis, zvířenka, spare, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)