Rozdvojená duše
Toužím být svázaný tvou krásou,
toužím spojit svou duši s tvojí,
toužím se v tobě ukrýt před další masou,
jsem člověk, jenž se sám bojí.
Toužím tě vzít za ruku a nepustit,
navždy tě držet, být jenom s tebou,
před dalšími pohledy moh bych se rozpustit,
jiné než tvé ruce mě zebou.
***
Toužím po volnosti a svobodě,
toužím procestovat celý svět,
toužím mít žaludek po ránu na vodě,
chci zažít nekonečný extatický let.
Toužím po samotě, jež ale nebolí,
toužím si udělat přikrývku z buše,
chci vyletět do míst, kde hnízdí sokoli,
toužím spojit oba díly své duše.
Přečteno 462x
Tipy 17
Poslední tipující: Fenceless, Charibeja, Hloupá Květinka, urcite.me.neznas, Romana Šamanka Ladyloba, Maličká Peťulka, Bíša, Woski, kikis, Kamil Princ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)