Nerozhodnost
Anotace: ..... :-/ ......
Myšlenky létají hlavou jako ptáci
hrdličky, holubi a vrabci.
Myšlenky kloužou tam a zase zpátky,
jako vítr otevřenými vrátky.
Když myšlenky plynou tam a zase zpět
slévají se v jednu velkou nerozhodnou změť...
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Házté, Maličká Peťulka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)