Bez hádky není pohádky
Nekoukej se na mě přes svý kukátko
nemám to rád
na hlavu si nechat srát
někdy je toho moc...až moc
Nevnucuju ti tvoje chyby
že neplníš všechny svoje sliby
a blablabla...
pro mě na tom nesejde, pro mě si den i noc
Vidím to dobré a hezké, co se rodí
vidím touhu něhu a lásku
nečekám, že vzlétnu s tebou do nebes
ale nechci mít kouli na provázku
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)