Anotace: ...
Opravdu pěkné, pestrobarevné počteníčko, jako obrázek a supr melodie, St!
09.08.2009 12:07:00 | Kubino 2
a kdybych tisíckrát se ponořil
do vln co objímaly tvoji krásu
nikdy bych nespatřil
co ukryto máš v Slunci jasu
tajemná
z pěny zrozená
stoupáš k břehu však nikdy nedojdeš do náruče
kde čeká srdce mé
23.07.2009 13:10:00 | Lady L