ze života
Anotace: trošku chaotické no...
Okno dokořán - černá díra co do tmy slepě zírá
dlouhá noc, probdělý, prospaný čas
nezachycené snění
myšlenky jež možná život ti změní
svítání vyhání tmu jež mysl tíží
nesprávný čas, špatná chvíle
tvé velké noční plány zkříží
tma stáří schová - s ránem objeví se pravda nová
den - chvíle pravdy
hvězdný prach schoval se do vlasů
stopy zašlých časů ve tváři - vrásky, otisky odpočinku
natřepej důlek v polštáři
ve tmě schováš tvář na chvilinku,
tma choutky času zmaří
směje se okno do svítání - zrdcadlo pravdy -
nejásej zvrásnělá tváři...
Přečteno 403x
Tipy 34
Poslední tipující: střelkyně1, NikitaNikaT., susana načeva, Holis, Striga, Harr, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)