Rozmarné léto
Anotace: zasáhla krize i počasí ?
Dnes ráno mělo slunce zákaz,
nesmělo vstávat z ranních červánků,
číhá tu na něj spousta nákaz,
a žádná vůně na polích heřmánků.
Déšť všechnu vůni spláchl do půdy,
nemohly kytky rozkvést do krásy,
možná pár broukům změnil osudy,
někdy i lidský osud mění počasí.
V letošním létě slunce na vahách,
pere se s deštěm, zima střídá teplo,
přemýšlím jen o dalších nástrahách,
které k nám s létem do života slétlo.
Snad letní slunce vyhraje svůj boj,
pozvedne hlavy květům umáčeným,
včelky zas vzlétnou hledat nový roj,
strom bude plody krásně oblečený.
Doufám, že vztahy dostanou se z krize,
slunce nám duši láskou prohřeje,
splní se přání, naplníme vize,
sjedeme všechny zrádné peřeje.
Přečteno 316x
Tipy 40
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., staruska, kuskus pruhovaná, Bíša, fab four, floreciente, Gudula, Elza511, Tanzania, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)