Já chci být rybou snědenou
Anotace: Mírně dekadentní básnička. Za to může vzduch ve VÚRH Vodňany, já se distancuji. Snědena být netoužím.
Ptali se mě jednou
Čím chci být
Otázka těžká, ale já
Odpověď už znám
Chci být rybou
Rybou chycenou
Pohledným mládencem
A potom snědenou
Klidně, ať mě vykuchají
Usmaží na pánvi
Kosti dají psům
Všechno, i háček v tlamě
Všechno vydržím pro jediný
Pohled očí hnědavých
--------------------------------------------------
(Věnováno tomu, kdo si to nepřečte a všem, kteří už to četli)
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Linzerka, Psavec, Doradan, Bella., Markéta Hl., Květka Š., Hazentla, Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)