Ke svým 20 narozeninám
Anotace: třeba mi začíná zase nová etapa
Budeme přátelé
jakoby nic
jakoby sen se mi zdál
jakoby vánek vál
a vnutil mi myšlenku
zastav se na chvilku
promluv mi do duše
láska je nejvýše
až pak je přátelství
připij mi na štěstí
připij mi na další
tebe
jsem oslavenec tančící
dnes je můj začátek
dnes je náš konec
Přečteno 329x
Tipy 10
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Churry, Gudula, Stoneman, Psavec, PPetrushka, Bella.
Komentáře (4)
Komentujících (4)